09 November, 2011

36. Hafta


Eveet bayramın son gününde bayramlığım ve göbeğimle verilmiş bir poz.. Ben kendimi bu kadar kocaman görmüyorum ama fotoğrafa bakınca gerçekten de kocaman olduğumu farkediyorum.. Toplamda 13 kilo aldım şimdiye kadar ama insanın fizyolojisi değişiyor. Yani şu eller benim mi, inanamıyorum bakınca.. Halbuki bana bu kadar yumuk yumuk gelmiyor baktığımda:)

36. haftamızı doldurduk bu da demek oluyor ki artık erken doğum gibi bir riskimiz kalmadı, ohh be:) Önümüzde 4 hafta var, eğer bizim kız daha erken gelmezse. Bana tam zamanında teşrif edecek gibi geliyor, niyeyse üzerimde bu yüzden rahatlık var. Bakalım hayırlısı. Hala yapmam gereken yığınla şey var ve nedense dediğim gibi bir rahatlık üzerimde.. Son 5 iş günüm kaldı. Haftaya Çarşamba gününden sonra evdeyim artık. Hem sonra kardeşim geliyor Amerika'dan :) Beraber halledicez kalan ihtiyaçları.. Aslında en acil olanı henüz hastane ile konuşmadık. İşte bu kadar rahatım sevgili blog.. Doktorum dışardan ve anlaşmalı olduğu birkaç hastane var, neyse haftaya o işi de halledicez.. Sonra içim rahatlayacak..

Bu arada yeni alışverişlerim var, hepsi de çok cici şeyler ve de hala eksiklerim.. Onları da yine evdeyken tamamlayacagım inşallah. Bu arada daha çok post yazıp aldıklarımı da eklemek var aklımda.. Onlar da sırada:)

6 comments:

  1. Canım evde olacağın günler ziyaretine gelmek isterim bebişten önce;))

    ve korkma Koza bebek büyürken sen normale döneceksin mutlaka zaten:)

    Bu arada bloguma beklerim, öpüyorum.
    http://kagittanseyler.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Esracım tabii, beklerim:) Nilay da burada olacak zaten:) Umarım bu balon halim çabuk geçer:)

    ReplyDelete
  3. 36. Hafta...
    bu durumda kaç aylık oldugunu hesaplamak bana çok zor geliyor.
    Çünkü sanırım hamile olmayan bu tarz konularla ilgilenmeyen icin bir soru geliyor aklına: 9 ay kaç hafta ediyor :)

    Neyse ki hesaplaması o kadar da zor değil.
    23 gün kalmış diyor ticker...
    çok az kalmış. Bebek resmen geliyor :)

    ReplyDelete
  4. Aycii, çok haklısın ben de önceden kafamda düşünürdüm hamileler hafta söyleyince. Şöyle söyleyeyim 9 ay 10 gün 40 haftaya denk geliyor:) Yani az kaldı demek:) Bebek geliyor, ben de meraktan çatlıyor:P

    ReplyDelete
  5. Yoo hiç de kocaman görünmüyorsun :) 13 kilo çok normal bence..Bebek kaç kilo olmuş?Sağlıkla gelsin inşallah, son zamana bırakanlardanım bende her şeyi, yorucu günler beni beklemekte :)

    ReplyDelete
  6. Haydins, dün son kontrolüm vardı o 13, 15 olmuş:( Neyse bugünden itibaren evdeyim, daha çok hareket edeceğim inşallah. Bebek 3 kg olmuş ama +-200 gr oynayabilir dedi doktor:) 10 günü daha varmış minimum. Bakalım sonrasında ne kadar bekleyeceğim sancı için:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...