16 October, 2009

Elf alisverisim


Strawberry netten alisveris yapiyorum ve de gayet memnunum, simdiye kadar hicbir sorun yasamadim (yasamadik-is arkadaslarim da) Gecenlerde elf te free shipping gibi bir kampanya vardi ve denemek icin 9 Eylul'de birkac urun siparis ettim.. ve de halen ulasamadi urunlerim bana:( Musteri hizmetleriyle yazismama ragmen de hic ilgili olmadiklarini gordum:( Cok sacma prosedurleri var ve Turkiye icin bir gonderi numarasi bile veremiyorlar ki takip edeyim. Strawberryden bir sey istedigimde ortalama 1 haftada elimde oluyor ve de gelmeden PTTnin sitesinden takip edebiliyorum ama malesef elf'in sistemi cok farkli..


15 Ekim'e kadar bekleyin sonrasinda kendi gonderdigimiz Royal Maile bildirip prosese baslayacagiz dediler.. Du bakali nolacak..

Dolayisiyla, eger urunlerime kavusabilirsem bu benim son alisverisim olacak.. Neyseki deneme olsun diye az bir tutarda alisveris yaptim diye uzerine soguk su icilecek.. Kimseye de tavsiye edilmeyecek:))

8 comments:

  1. ilk elf alışverişim kaybolmuştu benim de. Sonra yazışarak para iadesini aldım. Birtek ilgili olmadıkları konusuna katılmıyorum benim bütün maillerime cevap verdiler.
    Sonra edoşun adresine ikinci siparişimizi verdik ve dört günde geldi! yani her zaman olmuyor.

    ReplyDelete
  2. Evet yaa senden okumustum onu:) Ama bizim adresimizi niye bulamadilar, ben de mi Eda'yi vermeliyim:))Ilgi konusu soyle ki, gonderdikleri bir paketle alakali hic birsey bilmiyorlar. Bana komsunuz almis olabilir mi sorun diyorlar, ben isyerime istedim, kocaman bina kapida guvenlik var kimse almamis, gormemis, duymamis.. Yani onlara herhangi bir takip no vs soruyorum, haberleri yok, o acidan dedim, yoksa genel olarak ben de cevap aliyorum:)

    ReplyDelete
  3. Eee bende yazıcaktım Laçom demiş ver ben sana yollarım kuzum en kötü ihtimal mucx

    ReplyDelete
  4. Merhaba,
    Bloga ilk yorum olsun:) İnternetten zırt pırt alışveriş yapan biri olarak ki en uyduruk sitelerden bile yaptım. Memnuniyet sürekli değil hiçbir siteden. En güvenli siteler bile yamuk yapıyor bazen, biraz şans sanırım :))

    Ben mail adresini istiyorum bir de. Bıraktığın yoruma maille dönecektim ama bulamadım adresini canım.

    Görüşmek üzere..

    ReplyDelete
  5. Anonymous3:44 AM

    İşte bu tür şeyleri duyunca ben hiç netten alışveriş yapamadan ah çok güzelmiş vah alamadım diyip durcam:(

    ReplyDelete
  6. Edos, olmadı en kötü ihtimalle öyle yaparım:) Çok sağol:P

    Nazocum, ay ne şaşkınım ben yaa:( Mail adresim niffea01@yahoo.com. adresi alırım oradan:)

    Tatlı cadı, bence netten alışveriş yapmalısın hem daha ucuz hem de kargonun gelmesini beklemek çok eğlenceli:) Ama tabii güvenli sitelerden:P

    ReplyDelete
  7. Alibaba'dan alınan ürünlerin akıbeti gibi oluyor desenize...

    ReplyDelete
  8. Recep, hic o siteden alisveris yapmadim ama hakkinda olumsuz seyler duymustum:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...