17 August, 2009

İndirim devam



Bu hafta sonu güzel bir olay olacak demiştim - abim ki kendisi aslında kaynım(:) olur nişanlandı (bi de eltim oldu:P) Dolayısıyla keyifli telaşlarımız vardı:) Onların fotograflarını koymayayım dedim ama en azından ben ne giydiğimi ekliyorum bloguma..







Saçımı eski Türk filmlerindeki gibi yaptırdım, neyseki kuaför de tam istediğim gibi yapabildi:) -örnek vermek gerekirse Binbir Gece'de Meral Çetinkaya'nın saçları gibi olsun istemiştim..



Postun başlığı indirim olunca giyindiklerimi yazayım tabi. Pembe elbisem yine Mango'dan (bazen kendime hiç bir şey bulamam MNG'dan bazen de birkaç tane bulurum işte mor elbisem gibi) Bunu da çok komik bir fiyata aldım (39.90) ve de çok çok severek giydim. Bir kaç kere daha farklı saç modelleriyle de giyerim:) Bu arada elbise tabi her zaman omuzda durmuyor öyle yukarı çıkıyor - ama o haliyle bile hoş duruyor.


Ayakkabımı ise daha önceki bir düğün için Deichmann'dan 39 tl'ye almıştım. Hatta çok düşündüm alıp almamak konusunda. Beğendiğim diğer siyah ayakkabı 160 tl idi (Bambi'de) ve ben de sadece birkaç düğünde giyeceğim bir ayakkabıya o kadar vermek istemeyip risk aldım ama bugüne kadar giydiğim en rahat abiye ayakkabı diyebilirim bunun için. İlk defa oradan alışveriş yaptım ama hiç pişman olmadım.Çantam da önceden vardı zaten (Bakırköy'deki bir çantacıdan almıştım)Son zamanlarda yaptıgım karlı bir alışveriş de buydu iştew:)

Konuyu toparlamak gerekirse; sevgili abim ve nişanlısına ömür boyu mutluluklar diliyorum. Onları çook seviyorum:)



11 comments:

  1. Nilüfercim çoook güzel olmuşsun tatlım :) Yeni nişanlılara mutluluklar...

    ReplyDelete
  2. Anonymous11:12 PM

    cok yakismis elbisen, cok sirinmis, güle güle giy :) ayrica nisanlanan cifte de mutluluklar :)

    ReplyDelete
  3. Anonymous11:17 PM

    canım çok tatlı olmuşsun bayıldım, çok güler yüzlüsün :)

    ReplyDelete
  4. Yahu niye yüzünü kapadın yine :)

    ReplyDelete
  5. tebrık edıyorum onları.. ne garıp ısımler dı mı kayın..kayınbırader..eltı yenge.. kım bulmussa..ha bı de gorumce

    ReplyDelete
  6. Kayınabin ile eltine mutluluklar dileriz. Çok hoş bir tarz olmuş saç ve elbise birlikteliği, isabetli bir seçim. Haftaya istanbula geliyorum beni de şu mango'ya götürsen diyorum :) Kahveyi sen mi yaptın yoksa aAaaa :)

    ReplyDelete
  7. Saol Nilly,Yaptiklariniz unutulmaz...

    ReplyDelete
  8. Zerrin, çok teşekkür ederim canım:)

    Rahşan, döndün demek, hoşgeldin, sende düğündeymişsin bu arada:)Teşekkür ediyorum..

    Çilekli pastam, çok sağol:) Ee insan böyle günlerde gülüyor hep:))

    ReplyDelete
  9. Ata, çok güldüm yorumuna:) Evet kapattım, ne bileyim öyle istedim:) Çok da gizemli bir blogger değilim aslında eski postlarımda fotolarım var ama ne bileyim artık koymuyorum pek:P

    Yass, evet yaa öyle gerçekten, sen de görümcesin:) Aman yesinler senin gibi tatlı görümceyi:O)

    ReplyDelete
  10. Denizcim çok teşekkürlerr:) Yaa ne kadar dikkatlisin ama çaktırma(halbuki ocağın oradaki cezveyi kesmiştim:P) Bu arada gelirsen görüşmeyi çok isterim, hep ben Ankaraya gidince Deniz'i görmek istiyorum diyordum ama kısmet İstanbul'daymış belki de..Zamanın olursa sana buradaki tüm Mangoları bile gezdiririm:))

    T abicim, lafı bile edilmez:))

    ReplyDelete
  11. Çok güzel bir elbise.Saçınızda çok hoş.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...