14 July, 2009

Mutfak







Bu da oldu. İşyerinden bloguma giremiyorum artık:( Daha dogrusu blogumu açıyorum, üstte kocaman 'Forbidden' yazıyor, aşagıdaki yazıları yarım yamalak da olsa okuyorum ama blogger sayfasına giremiyorum ve post yazamıyorum. Evde de malum, kardeşim ve kocamla ilgilenmekten yazamıyorum. Dolayısıyla blogum günlerdir öksüz ve yetim kalmıştı. Bugün sonunda kardeşim ayaga kalktı, çook mutluyum:) Nasıl dualar etmiştim. Allah kimsenin başına hastalık vermesin, insan başka şey düşünemiyor, hastanelerden bıkıyor:(














Geçtiğimiz hafta hava o kadar sıcaktı ki, o sıcakta bir yandan küçücük mutfakta olmak, bir yandan hızlı hareket edip pratik bi şeyler hazırlamak (akşam için), diğer yandan da ertesi gün evde yemesi için kardeşime bi şeyler hazırlamak beni yordu. İstedim ki şöyle resimlerdeki gibi kocaman havadar bir mutfağım olsa, girsem saatlerce çıkmasam, ama öyle acele yapılan yemekler için değil, pastalar tatlılar için, onların üzerini süslemek için hazırlanan ufak ayrıntılar için girsem:)
**Önceden google dan bulup sakladıgım fotolar. (niye sakladıysam:P işte böyle alakasız klasörlerim var bilgisayarda:))

8 comments:

  1. Çok geçmiş olsun. Umarım tekrarı olmaz bir daha.

    Sevgilerimle,

    ReplyDelete
  2. Gerçekten süper mutfaklar.. ikincisini istiyorum ben mümkünse..:) Bu arada benim de bilgisayarımda bir dekorasyon dosyası bulunuyor.. İçinde de ayrı ayrı bahçe, salon, banyo, mutfak, vs gibi dosyalar var bir sürü..Aralarda zaten gezerim dekorasyon sitelerini ve senin gibi beğendiğim resimleri saklarım o dosyalara.. Kesinlikle işe yarayacaklarını düşünüyorum. Eminim hayalimizdeki evlere kavuşurken büyük kolaylık olacak bizim için..:))

    ReplyDelete
  3. Anonymous2:06 PM

    kardesine cok gecmis olsun, umarim en yakin zamanda sagligina kavusur. buarada ben en sondaki beyaz mutfagi aliyorum :) aynen tüm odalar icin klasörler bende de var :) keske bir gün gelse de lazim olsalar :)

    ReplyDelete
  4. Geçmiş olsun öncelikle, arayı da fazla açma :)

    ReplyDelete
  5. çiğdemm11:59 PM

    canımm ya yoktum buralarda yeni öğrendim kardeşin hastaymış ne zamandır, çokkkk geçmmiş olsun acil şifa diloyurmmm :(

    ReplyDelete
  6. Kardesine gecmis olsun dileklerimi ilet. Ben de surekli tekrarlayan bir bogaz agrisiyla ugrasiyorum, ilac iciyorum ama gecmiyor.

    Adana'daki evlerin mutfaklari kocaman oluyor bildigin gibi, at kostur. Istanbul'da genelde mutfaklar kucuk, alet edevat alsan koyacak yer yok.

    ReplyDelete
  7. Burçincim, çok teşekkür ederim:) Kimsenin başına gelmesin inşallah..

    Imge, tabiki olur, yarın ustaları göndereyim senin eve 2. fotoyu uygulamak üzere:)Umarım boşuna biriktirmiyoruzdur bunları da bir gün işe yarar..

    Rahsan, beyaz da senin olsun o zaman:) Çok teşekkürler iyi dileklerin için. Öpüldün kocaman:P

    ReplyDelete
  8. Ata, çok sagol. haklısın, başlıyorum şimdi:P

    Çiğdem hoşgeldin, döndün demek tatilden:) Teşekürler..

    Esincim iletirim, sagol..Bu arada ben de bu mutfakları görünce Adanadaki mutfagımızı hatırladım. Orada en çok zaman geçirdiğimiz yer mutfaktı:) Şimdi işimi bitirip kaçıyorum, masa bile sıgdıramadık biz buradakine:(

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...