04 June, 2009

Florya


Florya ve Yesilkoy hafta sonlari gitmek icin en sevdigim mekanlar. Manzarasi cok guzel ve en onemlisi rahatsiz edici bir kalabalikla karsilasmiyorsunuz. Hava guzel oldugu zaman bazen bogaza gidip, donus trafiginde strese girmektense bu taraflari tercih ediyoruz. Gectigimiz hafta sonu da Florya da kahvalti etmek icin Kosova'yi tercih ettik.. Florya sahil yolunda Belediyenin tesislerinden baslayan sirasiyla bircok et ve balik lokantasi var. Henuz hepsine gitmedim ama bir cogu guzel gorunuyor, sirayla deniyoruz.. Kosovadan cok memnun kaldik. Ortami cok guzel, cok sakindi, kahvaltilik cesitleri, tazeligi ve calisanlarin guler yuzuyle benden arti puan aldi:) Ozellikle yanindaki bazi lokantalarin tersine, masalar betonun degil cimenlerin uzerindeydi.. Sansimiza hava da guzel olunca saatlerce masadan kalkmak istemedik. Ama benim midem artik kuculmus, eskisi kadar cok yiyemedim, gayet tadinda birakarak kahvalti ettim:) Bu da benim icin gunun en sevindirici olayiydi.Kendimle gurur duydum..

Dun aksam is cikisi da kizlarla birbirimizi gaza getirip Yesilkoydeki pazara gittik. Hep goruyordum ama gitmek hic kismet olmamisti. Keske daha once gitseymisim dedim. Oyle bir daldik ki pazara, cikamadik. Cok ucuza bir suru t-shirt aldim. (bircogu da Bershka, Zara, Topshop vs markalarin) magazasindan alacagim fiyatin 4te 1'ini filan odeyerek ciktim.. Agzim kulaklarima kadar uzandi, sanirim bundan sonra daha fazla ziyaret edecegim orayi. Gittigimiz saat cok kalabalik degildi (18.10 civari) ancak bazi tezgahlar yavas yavas toparlaniyordu. Daha erken gitme sansimiz olmadigindan buna da razi olduk:)

Bir suru fotograf cekmek, t-shirtlerimi burada gostermek istiyordum ancak bilgisayarim heran cokmek uzere, pamuk ipligine bagli yasantisini surduruyor, ben de durmadan bilgilerimi kopyaliyorum. Kocacigim usenmezse ve format atarsak bloguma daha fazla ozen gostericem insallah.. Ahh Tanri bana bu konuda biraz daha yetenek verseydi keske:)))


** Kosova'da sadece kendi fotograflarimizi cektigimizden dolayi, yukaridaki fotograf lokantanin web sitesinden alinmistir..

3 comments:

  1. Güzeldir oralar :) Bana da yakın (Bakırköy'deyim ben de) Eğer kahvaltı için alternatif arıyorsan deniz manzarası yok ama Kasaba da çok güzeldir.

    ReplyDelete
  2. Evet evet ben de cok seviyorum. Bu arada ben de yakinim:) Ama Kasaba neresi bilmiyorum?

    ReplyDelete
  3. Kasaba hemen yolun üzerinden içeri girdiğinde görebileceğin bir yer. Nasıl tarif edeyim bilemedim en iyisi google maps'te işaretleyip göndereyim sana :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...