17 May, 2009

Denizaltı Rüzgarları

Mevsim değişikliği çok etkiledi beni, hiç bişe yapasım yok. İnternete giresim bloguma bakasım da yok. Birden bire yaz geldi yorgandan pikeye geçtik. Bünyem adapte olamadı.. Kaç gündür yazlık-kışlık meseleleriyle uğraşıp durdum:( Pazar akşamı da sonunda işimi bitirip oturdum. Aslında dizi izleyecektim. (Desperate Housewifes'in 4. sezonuna yeni geçtim:)) Ama blogumu bu kadar başı boş bırakmayayım dedim.



Bu hafta,


- Spor salonunu çok aksattım ama evde spor yapmaya devam ediyorum. (Ab rocket almıştım, bi heves onu yapıyorum, bi de hava güzel yürüyüş daha çekici geliyor:P)


-3,5 kilo verdim, hala inanmıyorum:)


- Ev baktım bol bol. (abim için)


-Melekler ve Şeytanları izledim. Film olarak beğendim ama kitabını daha çok begenmiştim. Bu kadar süreye sıkıştırılan film anca bu kadar olurdu herhalde.Tom Hanks yine müthişti ama..


-Ne dersin Azizim isimli oyuna bilet almıştım ancak salona gittiğimde oyunun Van Devlet tiyatrosundan Çılgın Dünya ile değiştiğini öğrendim. İzlemeye karar verdim. Ancak oyun geçen yıl şurada yazdıgım oyunun ta kendisiymiş. Ama oyunculuk olarak, dekor, kostum ve müzikler olarak yanından bile geçemezdi. Ve malesef tek perdeydi, sonuna kadar eziyet oldu benim için. Ama böylece aynı oyunun farklı yönetmen ve oyuncularla ne kadar büyük değişme uğrayabileceğini test edip onaylamış oldum:)
-Eurovizyon'u izledim herkes ne kadar laf ederse etsin ben Hadiseyi beğendim:)
**Son olarak doğa severlere; şu linki ziyaret etmenizi öneririm..

3 comments:

  1. :)tatilim geldi benimde ama deniz tatili :)

    ReplyDelete
  2. Anonymous3:30 AM

    melekler ve seytanlari ben de burada izlemek zorunda kalacagim, 10 gün dönmeyi mi bekliyim, almanca izlemek te hic isime gelmiyor :( da vinci'de de kitabin daha iyi oldugunu düsünmüstüm, zaten hep öyle degil midir aslinda?

    ReplyDelete
  3. Haydins, evet evet bana da ondan:)

    Rahsan, istersen bekle:)Orjinali daha guzel olur:P Ben de kitap uyarlamalarini pek begenmem. Ama Yuzuklerin Efendisi icin iyi diyorlar. (ben sadece filmini izlemistim, ama kitabini okuyanlar da begenmis) Belki bu ornek tezimizi yikar:) Sen okumus muydun?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...