29 April, 2009

Zayıflamaya ben de varım:)


Blogum sayesinde bugune kadar birçok kişiyle tanıştım, yeni bir şeyler öğrendim, ama bu sefer onun sayesinde zayıflamaya karar verdim:) Daha dogrusu Mehtap'ın sayesinde:P

Daha önce diyet yapmaya hiç kalkışmadım. Ama şu son 2 yılda aldıgım 7 kilo beni oldukça rahatsız ediyordu. Spor yapmam da, sonrasında yediğim abur-cuburlarla pek de bir işe yaramıyordu.

Bu sınıfa kayıtlıyım ve bugun 9. günüm. İnanılmaz ama, iradeli bir şekilde devam ediyorum. Yediklerim de hiç öyle az-buz değil. Ama pasta-börek-şeker-makarna-pilav yemiyorum. 2 hafta sonra tartılmayı planlıyorum. Umarım sonuç da moralimi birazcık düzeltir. Yaza şöyle moralli girmek istiyorum:)

Umarım başarırım ve bu mutlulugu 155 kişilik sınıfıma ilan edebilirim..

Mehtap ve Delfina'ya binlerce teşekkürler:))

5 comments:

  1. Merhaba sevgili Nilüfer...
    Bende ayni siniftayim.Ama ben gecikmeli olarak pazartesi basladim. Yani yarin henüz 4. günüm.Bende 2 haftayi tamamlayana kadar tartilmamaya söz verdim hem kendime hem de sevgili Mehtap´a.Insallah basaracagiz...sevgilerimle

    Zehra

    ReplyDelete
  2. Zehraa,

    Merhaba sinif arkadasim. Sayfana tiklayinca kaybettigim bi esyami bulmus kadar sevindim:) Cunku bir sure once sayfani ziyaret etmis, cok begenip birkac tarif almis, ama linklerime eklemeyi unuttugum icin de kaybetmistim. Simdi seni bulunca oyle sevindim ki:)

    Sana da basarili olmani diliyorum diyet konusunda. Bugun benim 10. gunum ve garip bir sekilde basarili sayilirim:) Kendim bile inanamiyorum.. Zor birsey yok, eminim devam edip, tartildigimizda cook mutlu olacagiz:)

    ReplyDelete
  3. Nilüferciğim, al benden de o kadar. Nasıl oluyorsa ağzıma ıvır zıvır bişey girmiyor.Bu kadar sürüdrebileceğimi sanmiyordum.Bende merak ediyorum 2 hafta sonrasını...devam arkadaşım,durmak yok,sevgilerimle

    zehra

    ReplyDelete
  4. bu sınıfa erkeklerde girebiliyo mu :D zira 7 ayda 12 kilo almış biri olarak girsem sınıf taşar bence :D

    ReplyDelete
  5. Eya"cim, hadi insallah.. Haftaya tartilacagim ben, bakalim o zaman ak koyun kara koyun cikacak:)

    Stickman, tabiki girebiliyor. Gerci kayitlar kapandi ama sen de Mehtap'in yazilarini takip edebilir ve uygulayabilirsin:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...