15 April, 2009

Korkumu Yendim Sonunda


Evet Pazartesi günü koskocaa İstanbul trafiğinde işe arabamızla gidip geldim:) Sevgilim o gün çalışmayacaktı ve ben de korkaklıgımdan kurtulmam gerektiğine karar verdim. (Daha önce hep boş saatlerde çıkıyordum yola. Tabi bide İstanbul trafiğindeki saygısız şoförlerden korkuyordum) Ama bu hafta bir cesaretle, gayet uzak bir mesafede ve trafiğin çok çok yogun oldugu saatlerde kazasız belasız gelip gittim. Giderken çiçeği burnunda şoförümüz Junior (kendisi iş arkadaşım olur) bana eşlik etti. Yüksek puan kopardım kendisinden:)


Blog ödüllerine gecen yıl da oy kullanmıştım bu yıl da başlamış, hem yeni bloglar tanımama hemde sevdiğim bloglara oy vermeme yardımcı oluyor. Hem bu yılki sayfalarını çok sevdim:)

Çok ani bir planla haftasonu raftinge gitmeye karar verdik. Heyecanlıyım:) Dönünce mutlaka eklenecek fotograf ve payaşacak anım olacak..

Şu sıralar, yaptıgım spor ve sırtımdaki rahatsızlıklar beni etkilemiş olacak ki, babamın da şiddetle önerdiği Tibet'in Gençlik Pınarı'nı okuyorum. İçinde günlük olarak yapılması gereken ayinler var. Tam olarak uygulama fırsatı bulamasam da yoga ve pilatesin de ona çok benzediği tesellisiyle avunuyorum. Ama tavsiye ederim kitabı, ayinleri düzenli uygulayarak vücudun daha dinç olabileceğine ben de inanıyorum:)

8 comments:

  1. vauuv rafting hee :) bu kadar rahat söylediğine göre, pazartesi günü istanbul trafiğine çıkmaktan daha az tehlikeli olduğunu düşünüyosun sanırım :p

    ReplyDelete
  2. ee süperrr korkunu yenmennnn istanbul trafiği başka bi şey yaww tebrikler gerçekten :)) darısı başıma artık !!( 2004 ylına ait ehliyetim ama sor bakalım kaç kere çıktın trafiğe die:( yok yok sorma utanç verici)

    rafting süperrr, paylaşım için tşk.ler :) ekledim bende notlara belki lazım olurrr di mi ama ?? tabii önce sen bi git gel anlat bakalım :P

    döndüm bende.. ne seninle ne sensiz misali :)

    ReplyDelete
  3. Stickman, bak ben bu acidan hic bakmamistim, yorumunu okuyunca cidden guldum kendime:) Ama ben gozu karayimdir, korkak bi insan degilimdir, bu Istanbuldaki suruculer, beni trafikten korkuttu. Soruna cevap: Evet sanirim rafting daha az tehlikeli:) -Umarim donunce fikrim degismez:P -

    ReplyDelete
  4. Cigdem ben de senin gibiyim, 2005te aldim ehliyeti ve sadece ara sira Adanada ve siklikla yaylada kullanirdim, o yuzden burasi bana korkunc gelirdi. Hadi bakalim insallah biraz daha alisirsam, haftsonlari da kocamdan kacirabilirim arabayi:))

    Bu arada iyi yaptin yazmaya baslamakla, hosgeldin:))

    ReplyDelete
  5. rafting miiiiieeeekladjfhaköldjasf


    bende istiommmm!

    ReplyDelete
  6. Beni de gotur niluufeeerr!

    Sanirim ben hic bir zaman cikamayacagim trafige, kavga etmekten suremem ben :) adana trafigi bana daha tehlikeli geliyor, cunku isiklara uyulmuyor sanki, arabalara kirmizi isik yanmasina ragmen karsiya gecmeye cekiniyorum. Bunda biz kirmizi da beklerken arkada aracin kornaya basip, hadi gecin artik, ne bekliyorsunuz demesi etkili olmus olabilir :)

    ReplyDelete
  7. Nilüfercim Adana trafiğinde bile korku yaşıyorum, senin İstanbul'da korkarak trafiğe çıkmanı çok normal görüyorum, bu korkunu yendiğin için de kutluyorum;)

    Ayrıcaaa blog sayfamda sana ufak bir sürprizim var, uğrarsan sevinirim;)

    ReplyDelete
  8. Ayciim, çok eglendim valla sen de giiit:))

    Esin, evet yaa Adanada öyle durumlar var, ama orası tabi ki araç sayısı azlıgından bana daha kolay gliyordu. Bir şekilde düzene alışıyorsun işte:))

    Esracım teşekkürler:) Umarım kendimi daha da geliştireceğim:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...