15 February, 2009

Her kalp bir büyük dünya





14 Şubatın benim için çok önemsiz bir gün oldugunu çok büyük ihtimalle daha önceki postlarımdan birinde yer vermişimdir. Ancak bu yıl sevgilime şu yukarıdaki nutellayı aldım:) Oradan bakınca belli oluyor mu bilemiyorum ama kendisi 5 kg'lık bir kavanoz.. Metro markette gördüm (daha dogrusu arkadaşlarım görüp bunu Nilüfer mutlaka almalı demişler -herkes ne kadar lokmacı oldugumu biliyor- ) Ben de görünce yapıştım tabii:) Bakalım nasıl bitecek?? -Her pazar kahvaltıya birilerini çağırsam biter herhalde..




Cumartesi günü sabah yağmurlu olmasına rağmen Ortaköy'e kahvaltı etmeye gittik. Sevgilimin 2 arkadaşı ve onların nişanlıları vardı.. Çok eğlenceli bir başlangıç oldu güne. Benim kocacıgımın iş saatleri çok değişken ve özellikle haftasonları çalıştıgından pek birlikte plan yapamıyoruz ama bu haftasonu benim kursumun da bitmiş olması şerefine elimizden geldiğince çok birlikte vakit geçirdik.( o işe gitmeden önce tabi:P)




Son günlerde bloguma yazamamın bir diğer sebebi de yanda gördüğünüz 4 kadın. Diziyi ilk sezondan itibaren izlemeye başladım. Daha önce tvdeyken ilk bölümlerini kaçırdım diye hiç başlamamıştım. (Ben filmi de en başından başlamadan izleyemem bu arada..:P) Herneyse geçtiğimiz hafta başladım. Bilgisayarın başına geçtiğim her dakika da onları izliyorum. Şu anda 2. sezona devam etmekteyim. Güzel gidiyor.. Ama söz bundan sonra bloga da daha çok önem..


Bu arada Esin'e bana gösterdiği sabır ve yardımlar için teşekkür ederim:))

14 comments:

  1. Nilüferciğim, biz de 2 gün once Metro'ya gittiğimizde gördüm ben Nutellayı. Buradan belli olmuyor bir çay bardağı ile çeksen :)) Bilge'ye "kapa gözünü" dedim, reyona götürdüm. "Aç" dedim. Açtı, gördü, "oha" dedi :) Çok kibar bir kızdır :) Ne desin yavrucak kilitlendi, zira bir Nutella canavarıdır. Anne alalım, söz bir günde yemeyeceğim dediyse de almadık :D Size afiyet olsun :*

    ReplyDelete
  2. Denizcim hiç sorma, sevgilim de yanında çekmek için küçük nutella kavanozu koyalım dedi ama bulamadık:( Hatta sinir oldu herşeyi atıyorum diye:)) Ama haklısın bitirmeden, daha güzel bir fotografını çekeceğim. Bu arada Bilgeyle seni de bekleriz bir pazar kahvaltısına:)

    ReplyDelete
  3. ben böyle basit ama cok icten ve duygusal (bana göre duygusal!) hediyeleri cok seviyorum!

    ReplyDelete
  4. Ayci, ben de oyle:)

    ReplyDelete
  5. bence cok anlamlı bır hedıye.. keske bana da gelseydı:) ser sabah bır tost ekmegıne surup yesek kı ben oyle yapıyorum halımız ne olur(yakında gorecgız)

    ReplyDelete
  6. 5 kiloooo kaç günde biter kızım ve ben başına otursak acaba???
    Babamızmı o sadece çay kaşığı ile kenalarını temizler aslında bizden daha çok yer ama ona sorsan bir zitiriyor oluruz koca kavanozu...
    Yeni fotoğafı bekliyorum büyük bir merakla.
    Bu arada afiyet olsun size. Yardıma ihtiyacınız olursa çağırın:)))

    ReplyDelete
  7. gelecek yılki doğum günün kutlu olsun bu seneyi pas geçtim unuttum.. hep unutursun dicen emreninkini unuttuktan sonra dimi :) ..neyse gelecek yılkini unutmadan kutlayım sonra nolur noolmaz..:) bu arada blogunu ne kadar uzun zamandır okumadığımıda burdan farketmişsindir.. vay anasını uzun muş hakkatten..

    ReplyDelete
  8. Wouww cok buyukmus..Kesın benım kocamda boyle bır hedıye ıle cok mutlu olurdu ;)

    ReplyDelete
  9. Yass, inan ben de aynı durumdayım, çok moralim bozuluyor ama yemeden de duramıyorum:(

    İlkaycım, sizin baba ile benim koca ne kadar da benziyor birbirine:P Benim kocam da hiç yemez(!) Bu arada her zaman bekleriz:))

    ReplyDelete
  10. Ozancım, seni buralarda görmek ne büyük şeref:) Her zaman beklerim:P

    Haydins, orada bulamazsan ben sana gönderirim:)

    ReplyDelete
  11. Deniz'cigim, bence kizin verilebilecek tek tepkiyi vermis, hakli da :) Ben nutellayi sevemedim, cok sekerli sanki, orta boyu 2 ayda bitemedi bizim evde. Ama sevenleri icin gercekten guzel bir hediye olabilir.

    ReplyDelete
  12. Anonymous11:34 PM

    bende izliycem bunu çok istiyorum çok

    ReplyDelete
  13. nutellaya bayildim
    5kg luk.keske burada olsada alsak..kucuk kucuk var buralarada hep...

    ReplyDelete
  14. Esin inanamiyorum sana:) Ilk kez nutella sevmeyen biriyle karsilasiyorum:)

    Cilekli pasta, bence de izle, benim hosuma gidiyor, cok egleniyorum izlerken:)

    Sermoon, sen de cok uzakmissin ama:) Eger istersen gonderirim Japonyaya..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...