18 April, 2008

Fikrimmuhim


Yeni urunleri denemeyi, yeni yerlerde yemek yemeyi, marketlerde gordugum degisik ambaljli nesneleri almayi cok severim..Ayrica da fisilti gazetesinin cok onemli bir reklam araci olduguna da inanirim.Gecen yildan beri uyesi oldugum bi site var, ancak bahsetmek yeni geldi aklima. Fikrimuhim. Firmalarin yeni cikardiklari urunleri ilk siz kullaniyorsunuz ve de arkadaslariniza denetiyorsunuz, urunun tadi, kokusu, ambalaji vs vs herseyi hakkinda rapor yaziyorsunuz, olumlu ya da olumsuz. Firmalar buna gore piyasaya cikarmadan once tuketicinin goruslerini alip urunleri buna gore degerlendiriyor, siz de hem bu urunleri ilk olarak tanima sansi buluyorsunuz, hem de yazdiginiz her rapordan puan kazanarak bu puanlari siteden bir odul (kitap, konser bileti vs) secerek degerlendiriyorsunuz.


Su anda katildigim kampanya Carte Dor'un . Dondurma sunumuyla ilgili kitapcik, bedava ve indirimli Carte Dor kuponlari vs aldim.Dondurma delisi biri olarak tarifleri hosuma gitti.


Belki sizin de ilginizi ceker diye dusundum:)

5 comments:

  1. Hic duymamsitim, ilgincmis. Kardesime de soyleyeyim, ozellikle yiyecek konusunda cikan her turlu urunu hemen denemeyi sever. Hatta ben de uye olayim, begenmedigim zaman acayip kotulerim, pisman olabilirler :)

    ReplyDelete
  2. Uygun bi ücret karsiliginda fikirlerimi satabilirim bende,böylece mükemmelle ulaşabilir bütün firmalar...

    ReplyDelete
  3. Esin bence de ol:) Cok sık olmuyor yeni ürün ama olunca da güzel oluyor:) Kargodan bi paket gelince sevindirik oluyorum..

    Bedbird, ücret verecek kişiyle önce ben bi konuşimm:)

    ReplyDelete
  4. Anonymous1:34 AM

    Teşekkürler çok ilginç gerçekten bende inceleyeceğim sayfayı.

    Sevgiler

    Çilekli pasta

    ReplyDelete
  5. Çilekli pasta, güzel bir site. Üyo ol bence de.. Seveceksin :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...